banner2779
banner2752
banner2750

ÜST GEÇİTLER RENKLENİYOR

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından uygulanan, “Kocaeli Güzelleşiyor” projesiyle Kocaeli genelindeki kent estetiğine yönelik çalışmalar devam ediyor. Proje kapsamında şehrimizin önemli meydan ve bulvarlarına kent estetiğini geliştirmek amacıyla birçok resim çalışması yapılıyor. Gerçekleştirilen projenin devamında şehrin çeşitli noktalarındaki üst geçitlerin ayaklarına da resim uygulama çalışmasına başlandı.    

 

PROFESYONEL RESSAMLAR

Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında il genelindeki meydan ve bulvarların uygun düz zeminlere resim uygulama çalışmaları daha önceden başlamıştı. Şimdi de projenin 2'nci etabı olarak şehrin çeşitli noktalarındaki üst geçitlerin ayaklarına resim uygulama çalışmalarına başlandı. Profesyonel ressamlar tarafından çizilen resim uygulamalarıyla şehir önemli yerlerinin estetik acıdan zenginleştirilmesi hedefleniyor. 

 

ÜST GEÇİTLERE BAŞLANDI

Proje kapsamında meydan ve bulvarlardaki devam eden çalışmaların yanında üst geçitlerde resim uygulama çalışmaları başladı. 2’nci etap olarak başlayan üst geçit ayakları resim uygulama çalışması İzmit İlçesi Mimar Sinan Üstgeçiti ayaklarındaki çalışmayla başladı. İlk olarak başlayan çalışmanın devamında şehrin meydan, bulvar ve üst geçitlerinde deniz, doğa, manzara ve akvaryum resim uygulamaları yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751