UTKU ANAOKULUNDAN ÜÇÜ BİR ARADA KUTLAMA
  

Yoğun bir gündemle bu haftayı da kapatan okulun tüm öğrencileri tatile girmeden son bir kez biraraya geldiler. Babalar günü, Çevre Haftası kutlamaları ve  Mezuniyet törenini birarada gerçekleştiren öğretmen ve öğrenciler Derince Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde yüzlerce kişinin katıldığı etkinlikte gönüllerince eğlendiler. Tören öncesinde Okul Müdürü Serap Şanal Kırbıyık yaptığı konuşmada Okul Aile Birliği üyelerine ve tüm velilere teşekkür etti. Okul Aile Birliği üyelerine plaket sunuldu ve tüm sınıf annelerine teşekkür belgesi verildi. Okul öğretmenleri tüm yaş gruplarında ki öğrencilere "Katılım Belgesi" verdi ve ardından toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

 

   Bütün çocuklar hep bir ağızdan "Karizmatik Babam" adlı şarkıyı seslendirdiler ve babalarına önceden hazırladıkları madalyaları taktılar ve "En Baba Diploma"yı takdim ettiler. Sadece babalar ve çocuklarının katıldığı yarışmaların ardından dereceye girenler yoğun alkış aldı.

   Çevre Haftası nedeniyle artık materyallerden yapılan 3 Boyutlu Minyatür Şehir sergisi gezildi. Okulun 6 yaş öğrencilerinin mezun olmalarından dolayı kep atma töreni de düzenlendi. Mezun olan öğrencilerin ailleri duygusal anlar yaşadılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817