UYGULAMAYLA BİRLİKTE CEZALARDA BAŞLADI
 Yarımca Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Veysel Şenol, sıvı taşımacılık yapan sürücüler için zorunlu olan SRC-5 belgesiyle ilgili uygulamanın ve beraberinde de cezaların başladığını söyledi.

Bu  konuda sürücüleri uyaran Veysel Şenol, kursların başladığını, ancak belgelerin Nisan ayındaki sınavdan sonra verilebileceğini hatırlatarak, ‘’Normalde bu süreden sonra kontrol ve ceza olmalı. Araç şoförleri başvurularını yaptı, Nisan’da sınava girip belgelerini alacaklar. Fakat, şimdiden ceza yazılıyor. Şehirler arası sıvı taşımacılığı yapan şoförler için bu belge zorunlu. Ulaştırma Bakanlığı Yol denetim görevlileri kontrol noktalarında bu belgeyi şimdiden sormaya başladılar’’ dedi.

Şenol, Körfez Ticaret Odası’nın da bu konuyla ilgileneceğini belirtti. Bakanlığa konuyla ilgili yazı yazılarak kontrollerin Nisan ayından sonraya kaydırılmasının isteneceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817