UYSAL: HALKI NE NOBEL, NE DE KATLİAM BİR ARAYA GETİREMEDİ
 Körfez Yarımca’da Körfez Öğretmenevi’nde düzenlenen yemeğe kalabalık bir katılım oldu. DP’ye hizmet veren eski ve yeni yöneticilerle, eski ilçe başkanlarının da davetli olduğu yemeğe, daha önceki katılımı eleştirilere neden olan Körfez Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Fevzi Canbaz katılmadı. Yemekli toplantıya, partililerin yanı sıra 16 Nolu Körfez yarımca Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Veysel Şenol ve yönetimi, Körfez Amasyalılar derneği Başkanı Sedat Esen, DP il ve ilçe yönetimleri, 11 Milletvekili adayı katıldılar.

Toplantının açılış konuşmasını yapan DP Körfez İlçe Başkanı Cemil Çoruh, kırgınlık ve küskünlükleri bir taraf bıraktıklarını, burada toplanan kalabalığın da bunu gösterdiğini belirterek teşekkür etti. Daha sonra konuşan İl Başkanı Murat Aydoğdu’da katılanlara teşekkür ederek kıratın şahlanacağı günlerin yakın olduğunu ifade etti.

Alkışlar arasında kürsüye gelen DP Genel Başkanı Gültekin Ünsal, konuşmasında fazla sert cümlelere yer vermeden hükümeti eleştirerek, ‘’Bugün yürekleri birlikte atan insanlar olarak bizleri kimse yıldıramaz. Türkiye’nin sorunlarının çözüm bulmadığı, halı altına süpürüldüğü dönemin sonundayız. Bu milletin evlatları, gençlerimiz için hep birlikte başaracağız. İnsanlarımız artık ortak değerler etrafında bile bir araya gelemez oldular. Halkımızı ne Nobel ödülü, ne de Ankara ‘da yaşanan katlim bile bir araya getiremedi. Dini menfaat, menfaati din yapanların karşısında birlikte duracağız. Yakında o görünmez ordularımızla görevde olacağız, böyle zorlu dönemde görev almak istiyoruz. Bu ülkenin bir açığı var, o da doğru siyasi bir akılla geleceği şekillendirilememiştir. Onlar bile T.C. mahkemelerine itham edildiklerinde güvenemez oldular. Yarın adil olarak yargılanmak istiyorsanız güvenilir bir adalet sistemi bırakın, o terazi sizi de tartacaktır. Bunların milyon dolarları nasıl sıfırladıklarını hep birlikte gördük, yarın sokaklarda rahatça yürüyemeyecekler’’ dedi.

Toplantı, Milletvekili adaylarının tanıtımı ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817