Uyuşturucu bir can daha aldı
 İzmit’te arkadaşlarıyla uyuşturucu madde kullandıktan sonra alkol alarak fenalaşan kişi, sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre Derince Sırrıpaşa Mahallesi Gümrükçüler Sokak adresinde ikamet eden evli ve 2 çocuk babası Şeyhmus Çekin (34) akşam saatlerinde arkadaşları ile dışarı çıktı. İddiaya göre Gültepe Mahallesi’nde ikamet eden bir arkadaşının evlerinde toplanan kalabalık grup burada uyuşturucu madde kullandı. Daha sonra evden ayrılan Şeyhmus Çekin arkadaşı Batuhan B. (24) ile birlikte yolda alkol alarak Plajyolu sahiline gitti.

 

Toprağa verilecek
İddiaya göre Şeyhmus Çekin burada fenalaşınca arkadaşı Batuhan B. basketbol sahasında maç yapan gençlerden yardım istedi. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri kalbi duran Şeyhmus Çekin’e kalp masajı yaparak hayata geri döndürdü. Ambulansa alınan Şehmus Çekin, İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırılmak istenirken yolda yaşamını yitirdi. Fenalaşan Batuha B. de aynı hastanede kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaşamın yitiren Şeyhmus Çekin’in cenazesi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Burada yapılan otopsinin ardından Çekin’in cenazesi yakınlarına teslim edildi. Derince’de serbest meslekle uğraşan Şeyhmus Çekin’in cenazesi yarın toprağa verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817