UYUŞTURUCUYA DARBE VURMAYA DEVAM..!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde nakli, kaçakçılığı ve ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, otoyolda durdurulan 27 plakalı bir otomobilde gizlenmiş vaziyette 53 paket halinde 27 kilo 440 gram eroin ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 2 kişi de sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Narkotik Büro Ekiplerince 9 Ekim’de düzenlenen ikinci operasyonda, otoyolda durdurulan 34 plakalı bir otomobilde gizlenmiş haldeki 409 paket halinde 211 kilo 500 gram eroin maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan 2 kişi uyuşturucu madde nakli ve ticareti yapmak suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı. Bu operasyonlarla birlikte, 3 günde 5 ayrı çalışmada 11 kişi tutuklandı ve 6 kişi hakkında da yasal işlem yapıldı.

11 Ekim Çarşamba günü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen son operasyonda ise İzmit ilçesinde sokak satıcıları torbacı ve uyuşturucu madde kullanıcılarına yönelik yapılan operasyon kapsamında 4 sokak satıcısından uyuşturucu madde satın alan 5 şahıs yakalandı. Şahıslar hakkında Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Bulundurmak suçundan adli İşlem yapıldı. Adliyeye sevk edilen 4 torbacı ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yunusların başarılı çalışmalarına devam

Narkotik Şube ekipleri tarafından başarılı operasyonlar devam ederken, Yunus timleri de şüphelendikleri şahsıları arayarak uyuşturucu maddeye geçit vermiyorlar. Karabaş Mahallesi Sırakavaklar Sokak’ta durumlarından şüphelenilerek üzerleri aranan İ.A. adlı şahıstan 22 adet extacy hap, Belsa içinde J.E. adlı şahıstan bir miktar kubar esrar maddesi, Yuvam Akarca’da da S.Y. adlı şahıstan 6 gram esrar yakalandı. Şahıslar karakola götürülerek haklarında işlem yapıldı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 3 günde düzenlenen 5 ayrı operasyonda 11 kişi tutuklanırken 6 kişi hakkında ise yasal işlem yapıldı

Torbacılara nefes aldırılmıyor

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 9 Ekim’de Derince'de düzenlenen son çalışmada ise durumundan şüphelenilerek durdurulan bir şahsın yapılan üst aramasında 1 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Hakkında uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan işlem yapılan şahıs tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 10 Ekim tarihinde İzmit'te torbacı olarak bilinen sokak satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda ise 3 sokak satıcısı ve onlardan uyuşturucu madde satın alan 4 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan adli işlem yapılırken suçüstü yakalanan ve adliyeye sevk edilen 3 torbacıda tutuklandı.

Uyuşturucu ile mücadele aralıksız olarak devam edecek

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817