UYUŞTURUCUYA İZİN VERMEYEN EŞE ÖLÜM TEHDİTİ
Alkol ve uyuşturucu almasına müsaade etmeyen nikahsız yaşadığı eşiyle tartışan ve eşini ölümle tehdit eden Tarık A.(36) eşinin şikayetçi olmasıyla gözaltına alındı. İddialara göre olay şöyle gelişti; Bir süredir Derince Esentepe`de B.A. adlı kadınla nikahsız olarak yaşayan Tarık A., evlerinde uyuşturucu ve alkol almak istedi. Eşi ise buna izin vermedi. İkili arasında tartışma başlayınca Tarık A. taksiye binerek eşini İzmit`te yaşayan babasının yanına götürmek istedi. Eşini sürekli olarak, “Seni öldürürüm” diye tehdit eden Tarık A. yol boyunca da sık sık alkol aldı. 
 
ESRAR VE BIÇAK ÇIKTI
İkilinin içinde bulunduğu taksi İl Asayiş Şube Müdürlüğü`nün bulunduğu Leyla Atakan Caddesi`ne geldiğinde aracın yavaşlaması üzerine B.A. , “Beni öldürecekler yarım edin “şeklinde bağırınca polisler kadının yardımına koştu. Tarık A. burada gözaltına alınırken şahsın üzerinden 6 gram esrar, iki tane bıçak çıktı. B.A.`nın şikayetçi olması üzerine polisteki işlemleri tamamlanan Tarık A., Saraybahçe Polis Merkezi Amirliği ekiplerince adliyeye sevk edildi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817