Uyuşturucuyla Mücadele Kurulu Kuruldu
 14 Nisan 2017 tarihinde yapılan Uyuşturucu ile Mücadele İl Kurulu toplantısında alınan kararla, ilçelerde de aynı oluşumun yapılması istenmişti.

Bu doğrultuda kurulan Kurul, her ayın 5’ine kadar ilçelerde belirlenen ve tespit edilen konuları, gözlemlerini raporlar halinde İl Halk Sağlık Müdürlüğü’ne iletecekler. Bu amaçla kurulan İlçe Kurulu’nda, Kaymakam Hasan Hüseyin Can, Körfez Beledidye Başkanı İsmail Baran, Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Fikret Çetin Kale, İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okudan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Semra Koşumcu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Cemil Arslan, Körfez Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Ahmet Sarıışık, Körfez Muhtarlar Dernek Başkanı Yusuf Yanar, Hereke Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Fazilet Burcu Candan, Körfez TSM Başkanı Dr. Mahmut Utangaç yer aldı.

Kurulun çalışmaları ile gençler için çok önemli olan konuda, koordinasyonun daha hızlı ve etkili sağlanması, sunulan hizmetlerin güçlendirilmesi amacıyla hizmet vereceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817