UZAKDOĞU UZMANLARI YUVAYA DÖNDÜRÜLÜYOR
 Eski Körfez Belediye Başkanları Muzaffer Baştopçu ve Erhan Yenilmez döneminde Körfez Belediye Spor Kulübünün Taekwondo ve KickBoks dallarında başarıdan başarıya koşturan, ilçemize ve ülkemize, Taekwondo ve Kickboks dallarında Avrupa ve Dünya şampiyonlukları getiren Uzakdoğu sporları uzmanı ve duayeni Taekwondo ve Kickboks teknik direktörü Aşkın Kahveci, Avrupa ve Dünya Şampiyonu Taşkın Kahveci tekrar yuvaya dönüyor.

 

İSA TAŞ ARACI OLDU…

Aşkın Kahveci Taekwondo Poomse’den sorumlu ve teknik direktör, Avrupa ve Dünya Şampiyonu Taşkın Kahveci ise Taekwondo altyapı ve müsabakadan sorumlu antrenör olarak görevlerine başladı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Benim prensibim işinin ehlini bulup, o kişilerle çalışmak bu sporda da diğer işlemlerde de böyle. İlçemizde ve Türkiye’de Aşkın hocamız bir marka olmuş bu işin duayeni 45 yılını spora vermiş sayısız milli sporcular yetiştirmiş bir spor adamını Körfez’de yok sayamam, benim felsefem bunu kabul edemezdi. Bu yüzden spordan sorumlu belediye başkan yardımcısı sayın İsa Taş’ın, Aşkın hocayla görüşmesini ve onun ekibiyle çalışmak istediğimizi bildirmesini istedim” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817