Üzerine kaynar su döküldü, feci şekilde can verdi
 Alınan bilgi ve iddialara göre; Zonguldak Ereğli’de ikamet eden Soner Çetin’in 6 aylık oğlu Burak Ege Çetin evde oynarken, annesinin bir anlık dikkatsizliği yüzünden kaynar su dolu olan çaydanlık üzerine devrildi.

KURTARILAMADI

Devrilen çaydanlıktaki kaynar suyun üzerine dökülmesiyle bir anda haşlanan altı aylık bebek hemen önce Zonguldak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Talihsiz bebek daha sonra ambulansla Derince Eğitim Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesi Birimi’ne getirildi. Vücudunun büyük bir kısmı yanan Burak Ege doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Bebeğin cenazesi aynı hastanede yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi ve toprağa verilmek üzere Zonguldak’a götürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817