banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Üzülmez, Aday Adaylarını Ağırladı
 Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, dün ziyaretine gelen Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday adaylarını makamında ağırladı.

Haziran ayındaki genel seçimler öncesi milletvekili aday adaylarından Hasan Aydınlık ve Serkan Seyhan’ı ayrı ayrı makamında ağırlayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez konukları ile bir süre görüştü. Milletvekili aday adaylarının ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Üzülmez, milletvekili aday adaylarına çıktıkları zorlu yolda başarı diledi.

Kocaeli Milletvekili aday adaylarına ve daha sonraki süreçte milletvekili adaylarının hepsini canı gönülden desteklediğini ifade eden Başkan Üzülmez, “Yeni Türkiye yolunda amacı ve gayesi, ülkeye en iyi hizmeti yapmak olan bizler, bu yolda bazılarımız partili olarak, bazılarımız belediye başkanı bazılarımız ise milletvekili olarak farklı görevler üstlenmekteyiz. Halka hizmet adına çalışan her insan gibi sizlerde bu düşünceyle milletvekili adayı olmak üzere yola çıktınız. Hep birlikte olduğumuz sürece tüm zorlukların üstesinden gelerek başarılı hizmetler yaparız. Bu duygu ve düşüncelerle sizlere çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826