Üzülmez, Ağasarlılara Konuk Oldu
 Başkanlığını Mümin Karagöz’ün yaptığı ve Uzuntarla’da kurulu bulunan Kartepe Ağasar Dernek yönetimi önceki akşam dernek binasında üyeleriyle birlikte Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i konuk etti.

 

Samimi bir atmosferde Ağasarlılarla biraraya gelen ve sohbet eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e meclis üyesi Kemal Timur, Erol Yılmaz, daire müdürleri ve koordinatörleri ile İbrikdere Mahalle Muhtarı Kadem Yılmaz da eşlik etti. Başkan Üzülmez’i derneklerinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Mümin Karagöz, belediyenin sağladığı ve sağlayacağı hizmetlerle ilgili beklenti ve önerilerini de ilettiler.

 

Yerel yönetimler ile sivil toplum örgütleri arasında kurulan diyaloğun hizmetlerin daha verimli üretilmesini sağladığını ifade eden Başkan Üzülmez, “Kartepelilerin beklediği hizmet ve projeleri belirli bir düzene oturtarak işleyiş takvimini çıkarttık. Şimdi de mahalle gezileri ve sivil toplum örgütü ziyaretleri ile halkımızın ayağına giderek sıkıntılarını yerinde dinlemekteyiz. Bildiğiniz gibi yapılacak yatırımlarla Kartepe’nin cazibesini artırmayı hedeflerken bu bölgede yapacağımız Kadın Sosyal Yaşam Merkezi yanı sıra Doğal Yaşam Merkezi de Uzuntarla’da hayata geçirilecek” dedi.

 

Ağasarlıların yoğun ilgi gösterdiği ziyarette Dernek Başkanı Mümin Karagöz ve üyelerle çay içip sohbet eden Başkan Üzülmez, bölge halkının sorularını da yanıtladı. Halkın beklenti ve isteklerine karşılık verecek bütün hizmetleri gerçekleştirmeye çalıştıklarını kaydeden Başkan Üzülmez, ilçe halkına projelerin hayata geçirilmesinde gösterdiği anlayış ve sabır için de teşekkür etti. Başkan Üzülmez, “Projelerimiz hayata geçtikçe sizlerin mutluluğu bizlerin mutluluğu olacak. Halkımızın refahı için çıktığımız bu yolda derdi de sevinci de hep birlikte paylaşıyor, iyi günde kötü günde beraber olarak birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817