ÜZÜLMEZ, ANNESİNİN HAYIR DUASINI ALDI
 Mübarek Ramazan Ayına girilmesi sonrası ilçe genelinde yaşlı ve hasta ziyaretlerini hız kesmeden devam ettiren, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilk ziyareti annesine gerçekleştirdi.

 

Kartepe Şefkatiye Mahallesi’nde oturan 95 yaşındaki annesi Hatice Üzülmez’i evinde ziyaret eden ve elini öpen Başkan Üzülmez, “Ramazan-ı Şerifin mübarek olsun anacım” dedi. Annesi de oğlunu görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Allah yar ve yardımcın olsun. Allah yüzünü kara çıkartmasın. İşlerinde kolaylıklar ve sabırlar versin” diyerek hayır duasında bulundu.

 

Başkan Üzülmez, “Allah aile büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin. Çocuklarına kol kanat geren, sevgi ve şefkatleri ile hep yanımızda olmalarını Allah hepimize nasip etsin” diyerek annesinin hayır duasını alıp çalışmalarına kaldığı yerden devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817