banner2779
banner2752
banner2750

Üzülmez, Asfaltlama Çalışmalarını Denetledi
 Kartepe İlçesinde ulaşım ağı her geçen gün yapılan düzenlemeler ile daha şık ve güvenli hale getiriliyor. Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Demokrasi Caddesi’nde ve bağlantı yollarında asfaltlama çalışması yaptı. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Üzülmez de, “Yol medeniyettir. Bu kapsamda ilçe genelindeki ulaşım ağını günümüz şartlarına uygun hale getirmeye devam ediyoruz” dedi.

Kartepe Belediyesi, modern belediyecilik gereklerinden olan ulaşım ağını iyileştirme çalışmalarını, her geçen gün yeni bir mahallenin yolunu düzenleyerek sürdürüyor. Kartepe Belediyesi, yeni bir Kartepe yolunda, ilçenin sahip olduğu tüm zenginlikleri gün yüzüne çıkarmak için “Şimdi Kartepe zamanı” sloganıyla çalışmalarını yağışsız havaları en iyi şekilde değerlendirerek gerçekleştiriyor. Bu bağlamda ulaşım hizmetlerinin iyileştirme çalışmalarının bir ayağı da Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’ndeki Demokrasi Caddesi ve bağlantı yollarında yürütülüyor.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt ekiplerinin çalışmalarında gelinen noktayı yerinde görmek için Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yardımcısı Zafer Arat ile asfalt serimi yapılan güzergahlarda incelemelerde bulundu. Fatih Sultan Mehmet Mahalle Muhtarı Selami Tarakçı’nın da eşlik ettiği denetimde Başkan Üzülmez, “Yeni imar yolları ile açılan güzergahların yoğun yerleşim yerlerine bağlantısını sağlayan ve ilçenin ulaşımını rahatlatacak yolların Kartepe halkına kazandırılması yönündeki çalışmalarımız aralıksız sürüyor.  İlçenin imajına katkı sağlayacak yol çalışmalarının önemini bilerek modern belediyecilik gereği olan ulaşım ağlarımızın iyileştirme çalışmaların yağışlı havalar başlamadan önce hızlandırdık” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751