banner2779
banner2752
banner2750

Üzülmez, Ataşehir esnafını ziyaret etti
 Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, mahalle gezileri ve esnaf ziyaretleri ile Kartepelilerle buluşmaya devam ediyor. Farklı bir yönetim modeli çizen, esnaf ve vatandaşlarla da sık sık biraraya gelen Başkan Üzülmez, bu kez de Ataşehir Alışveriş Merkezi’ndeki esnafı ziyaret etti. İş yerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Üzülmez, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, taleplerini dinledi.


Toplumun değişik kesimleri ve değişik meslek grupları ile biraraya gelen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, iş yeri ziyaretleriyle de esnafın sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Yoğun çalışma temposunda Kartepeli hemşehrilerini de ihmal etmeyen, mahalle gezileri ile vatandaşlarla, iş yeri ziyaretleri ile de esnafla sık sık biraraya gelen Başkan Üzülmez, bu kez de Ataşehir Alışveriş Merkezi’ndeki esnafı ziyaret etti.


Her geçen gün kabuğunu yenileyen bir görüntü çizen Ataşehir Mahallesi’nde bölgeye hizmet eden insanlar olarak, bölgenin gelişmesinde esnafın büyük rol oynadığını ifade eden Başkan Üzülmez, “Esnafımız bölgemizin yatırımcısıdır. Bölgemizin gelişmesi adına çok etkin rol oynar. AVM’deki iş yerlerine baktığımızda önemli bir doluluk gözlemlemekteyim. Bu da esnafımızın bu tür merkezleri tercih ettiğinin göstergesidir. Yerel yöneticiler olarak biz de yaptığımız hizmetleri esnafımızın, vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir kente sahip olmak adına, ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz. Esnafımız Kartepemizin vazgeçilmezidir, ziyaretlerimize diğer bölge esnafımızla devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751