banner2779
banner2752
banner2750

ÜZÜLMEZ: BAŞARMAK SİZDEN BİSİKLETLER BİZDEN
 Kartepe’de sosyal ve kültürel alanda çok önemli faaliyetlerde bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, bu seferde çocukların yüzünü güldürdü. Göreve geldiği ilk yılın yaz aylarında okul bahçelerine kurulan portatif havuzlarla çocuklara tatil ve havuz keyfini yaşatan Başkan Üzülmez, bu yılda ilçedeki 5. sınıf öğrencisi 1650 çocuğa, okul ve karne hediyesi olarak bisiklet vermeye başladı.

 

“Başarı sizden bisiklet bizden” sloganıyla ilkokul 5. Sınıf öğrencilerinin bisikletle buluşmaya başladığı dağıtım törenlerinin ilk gününde Dürdane Özdilek Ortaokulu’nda 98, Kubilay Ortaokulu’nda 30 ve Sarımeşe Şehit Piyade Üsteğmen Murat Hasırcıoğlu Ortaokulu’nda da 55 öğrenci bisikletleri ve kasklarına kavuştu. Okul bahçelerinde düzenlenen törenlere İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Sami Demirci, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Erol Arutan, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, AK Parti Kartepe İlçe yöneticileri, mahalle muhtarları, okul idareci ve yöneticileri ile velilerin ilgisi yoğun oldu.

 

Okula girdiği andan itibaren Kartepe Belediyesi’nin hediyesi olan bisikletlerine kavuşacak olmalarından duydukları heyecanı ile başkanın çevresinde sevgi çemberi oluşturan öğrenciler ise, “En büyük başkan bizim başkan”,  “Başkanım sağolun”, “Teşekkürler başkan amca” şeklinde tezahüratlarda bulundular.

 

Törenlerde, “Şimdi Kartepe Zamanı” sloganıyla daha yaşanabilir ve çevreci bir ilçede sağlıklı bireyler yetişmesi amacıyla ilkokul 5. Sınıf öğrencisi 1650 çocuğu bisiklet ile buluşturacaklarını kaydeden Başkan Üzülmez, her yaştan insana hizmet hedefiyle hayata geçirdiği projelerin toplumun takdirini topladığını görmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.

Başkan Üzülmez, “Çocuklarımızı sağlıklı bir hayat ve sosyal bir yaşama teşvik etmek için geçen yıl okul bahçelerine kurulan portatif havuzlarla tatil ve havuz keyfini yaşatmıştık. Bu yıl da çevre dostu bir ulaşım aracı olan bisiklet kullanımına özendirmek ve keyifli bir yaz tatili geçirmelerini sağlamak amacıyla bisiklet hediye ediyoruz. Kasklarınızı da takıp bisikletlerinizin pedallarını çevirerek yaz boyunca ilçenin bir ucundan diğerine Kartepe’yi daha yakından tanıyın. Bunu yaparken güvenliğinizi ihmal de etmeyin. Bisikletleriniz hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın” dedi.

 

Okullar tatil olmadan bisikletlerine kavuşan ilkokul 5. Sınıf öğrencileri Başkan Üzülmez’e teşekkür ederken bisiklet dağıtım törenlerinin ikincisi, 25 Mayıs Pazartesi günü Halise Türkkan Ortaokulu’nda devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751