ÜZÜLMEZ: BELEDİYECİLİK HİZMETLERİMİZ HIZ KAZANDI
  

Kartepe genelinde devam eden yol iyileştirme çalışmaları yaz ayları ile birlikte ivme kazandı. Yeni yönetim anlayışı ile ilçenin çehresini değiştiren çalışmalara imza atan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in mahalle gezilerinde tespit ettiği üst yapı düzenlemeleri de yaz ayları ile asfalt ve parke çalışmaları şeklinde gerçekleştiriliyor. Halkın beklentilerine karşılık veren hizmetleri görmeye devam eden Kartepe Belediyesi, Köseköy ve Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde de kilitli parke taşı döşeme çalışması ile yol iyileştirme düzenlemelerini aralıksız sürdürüyor.

 

Üst yapı düzenlemeleri kapsamında sokakları itinalı şekilde parke taşları ile döşeyen Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin Köseköy ve Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’ndeki çalışmalarını yerinde denetleyen Başkan Üzülmez’e yardımcısı Zafer Arat, Fen İşleri Müdürü Samet Vural ve Fatih Sultan Mehmet Mahalle Muhtarı Selami Tarakçı da eşlik etti. Yol iyileştirme çalışmalarında gelinen noktayı yerinde gören Başkan Üzülmez, “Yol medeniyettir. Bir yerin değeri ancak yolu ile ölçülür. Doğasıyla çekim merkezi olan ilçemizin değerini artıracak belediyecilik hizmetlerimiz çerçevesinde yol düzenleme çalışmalarına hız verdik. Bu kapsamda ilçe genelinde ulaşım ağını günümüz şartlarına uygun hale getirmek adına Kartepe genelinde çözüm odaklı çalışmalarımızı herkes görebilir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817