Üzülmez, “ bir ışık da siz yakın”
  

Ak Parti Kartepe belediye başkan adayı Hüseyin Üzülmez, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İşvereninden işçisine, gencinden yaşlısına kadar her eli sıkarak destek isteyen ve hasbihal eden Üzülmez, bölge esnafını da ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

 

GENÇLERDEN DESTEK İSTEDİ

 Ak Parti Kartepe Seçim Koordinasyon merkezi programları kapsamında seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Üzülmez’e,  ilçe başkanı Hasan Kandaz ve partililer eşlik etti. Ziyaretler esnasında 2014 mahalli idareler seçimlerinde oy kullanacak olan 18 yaşını doldurmuş gençlerle karşılaşan Üzülmez, kendileri ile bir süre sohbet etti. Türkiye’nin dün ve bugünü hakkında gençlerle istişarelerde bulunan Üzülmez, gençlerin  bu farkları iyi analiz ederek oy kullanması gerekliliğine dikkat çekti. Kartepe sizlerin oylarınızla şekillenecek diyen Üzülmez, “ oy verirken Kartepeyi yönetecek ve Kartepe’nin kaderini belirleyecek kişilere vekalet vereceğinizi unutmayın. Vereceğiniz her oy sadece Kartepe’nin değil Türkiye’nin kaderini etkileyecektir. Dünü öğrenmeden bu günlerinizi tayin etmeyeceğinizi düşünüyor, en doğru kararı vereceğinizden şüphe duymuyorum. Karanlıkta kalmamak ve daha aydınlık bir Türkiye için bir ışık da siz yakın” diyerek, mahalli idareler seçimlerinde Ak Parti’ye destek vermelerini istedi.

 

ASKER EĞLENCESİNE KATILDI 

Programına Köseköy Merkez mahallesinde ev toplantıları, hasta ve umre ziyaretleri ile devam eden Üzülmez, akşamüzeri kahvehane toplantısı ile Köseköylüler İle bir araya geldi. Katılımın yoğun olduğu toplantıya, Ak Parti Kartepe ilçe başkanı Hasan Kandaz, il genel meclisi başkanı Fahim Kılıç, belediye başkan aday adayları ve partililer eşlik etti. Program sonrasında Arslanbeyli gençlerin asker eğlencesine katılarak,  Mehmetçiklerin boyunlarına cevşen takan Üzülmez, gençlere hayırlı teskereler diledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817