banner2779
banner2752
banner2750

ÜZÜLMEZ BİRLEŞMİŞ MİLLETLER KADIN BİRİMİNİ AĞIRLADI
 Cumartesi günü Green Park Otel’de Birleşmiş Milletler Kadın Birimi, Parlamentolar Arası Birlik ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu’nun katılımı ile; Türkiye’de Siyasi Liderlik ve Siyasi Katılımda Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Projesi kapsamında gerçekleştirilen “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Perspektifinden Taranan Yasaların Sunum Toplantısı”na katılan heyet Sukay Park Tesislerinde Başkan Üzülmez’in Misafiri oldu.

 

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in konukları arasında 22. Dönem İstanbul Milletvekili, 59. Hükümet'te Turizm Bakanı ve Devlet Bakanı olarak da görev yapan Güldal Akşit, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyon Başkanı Kocaeli Millet Vekili Radiye Sezer Katırcıoğlu başta olmak üzere, çalıştay için Kartepe’de bulunan heyet ve Belediye Meclis Üyeleri de vardı.

 

Kartepe’nin sanayisinin yanı sıra doğal güzellikleri ve turistlik mekanlarının da konu edildiği yemekte Başkan Üzülmez, uluslararası çalıştaylar ve benzeri organizasyonların Kartepe’de yapılmasından dolayı yaşadığı mutluluğunu dile getirdi. Hem sosyal açıdan toplumumuza hem de ilçenin tanıtımı açısından Kartepe’ye faydalı olacağını belirttiği bu çalıştayların aratarak devam edeceğini belirten Hüseyin Üzülmez, “Kartepe’miz doğal güzellikleriyle ve sinerjisiyle en önemli organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek nitelikte. Bizim amacımız da bu özelliğimizi daha da geliştirerek, Kartepe’nin adını daha fazla duyurmak ve turizm pazarından daha fazla pay almasını sağlamaktır.” dedi. 

 

Çalıştayın ilk gününde oteldeki toplantıya da katılan Başkan Üzülmez, çalıştay heyetine hoş geldiniz konuşması yaparak, proje çalışmaları için üyelere başarılar diledi. Toplantının ilk günkü oturumuna onur konuğu olarak katılan sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit Kartepe’nin doğal güzelliklerine hayran kaldığını dile getirdi. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ise; “Kıymetli sanatçılarımızdan Hülya Hanımı Kartepe’de ağırlamaktan memnuniyet duydum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751