ÜZÜLMEZ, BİSİKLET DAĞITACAK
  

Her yaştan insana hizmet hedefiyle hayata geçirdiği projelerle toplumun takdirini toplayan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepeli çocukları geçtiğimiz yaz ayında yüzme ve kışın da kayak sporu ile buluşturmuştu. Kartepede çocuklara yönelik yeni bir proje  daha hayata geçirecek olan Başkan Üzülmez, ilçedeki 5. Sınıf öğrencilerine de bisiklet hediye edecek.

 

Üzülmez: Başarmak Sizden, Bisikletler Bizden

Şimdi Kartepe Zamanı sloganıyla daha yaşanabilir ve çevreci bir ilçede sağlıklı bireyler yetişmesi amacıyla 1650 çocuğu bisiklet ile buluşturacak Başkan Üzülmez, “İlçe içinde ulaşımı rahatlatmak amacıyla trafik karmaşası ve gürültüsünden uzaklaştırmak ve geleceğin teminatı çocukların bisiklet kullanımı ile fiziksel aktivitelerini arttırarak daha sağlıklı yaşam koşulları sunmak adına ilkokul 5. Sınıf öğrencilerimize bisiklet dağıtacağız. Bugünün çocukları yarının büyüklerine yönelik sağladığımız olanaklardan bir yenisi olan bisikletler için ilçemizde  yaptığımız bisiklet yolları ve akıllı bisiklet istasyonları  ile miniklerimizin ilçemizi gezerek daha iyi tanımlarına da imkan sağlamış olacağız. Şimdiden çocuklarımıza dağıtacağımız bisikletlerinin hayırlı olmasını dilerken kasksız kullanmamalarını da hatırlatmak isterim” dedi.

 

Dağıtım töreninin ilki, 22 Mayıs Cuma günü başlayacak olup, saat 10.00’da Dürdane Özdilek Ortaokulu, 11.30’da Kubilay Ortaokulu, 14.30’da Sarımeşe Şehit Piyade Üsteğmen Murat Hasırcıoğlu Ortaokulu’nda yapılacak. Okullar tatil olmadan önce bisikletlerine kavuşacak olan Kartepeli 1650 5. Sınıf öğrencisi, heyecanla bisikletlerini teslim alacakları günü bekliyorlar. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817