Üzülmez, Ceyhan’ı Ziyaret Etti
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ak Parti İl Başkanlığı’na yeni seçilen Şemsettin Ceyhan’ı ziyaret etti.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve belediye meclis üyeleri 7 Şubat tarihinde yapılan 5. Olağan İl Kongresi’nde İl Başkanı seçilen Şemsettin Ceyhan’ı parti binasında ziyaret ederek “Hayırlı Olsun” dileklerinde bulundu.

Kartepe heyeti ile beraber, milletvekili aday adaylığı başvurusu için il binasında bulunan Ak Partili milletvekilleri; Zeki Aygün ve İlyas Şeker’in de hazır bulunduğu tebrik ziyaretinde, İl Başkanı Ceyhan beraberindeki Kartepeli yönetim kurulu üyeleri ile Üzülmez ve belediye meclis üyelerini karşıladı.

Hayırlı olsun dilekleri eşliğinde çiçek takdim eden Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Başkan Ceyhan’ı hala genç ve dinamik gençlik kolları başkanı olarak gördüğünü belirterek, “Allah bu enerjisini hayırlı hizmetlerde harcamayı nasip etsin. Kendisine yükselerek ivme kazanan başarılı bir başkanlık dönemi diliyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Başkanımız ve değerli meclis üyelerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Ak Parti camiası her zaman büyük bir aile olmuştur ve olmaya devam edecektir. Kartepe ilçesi de bu aileye geçmişte olduğu gibi gelecekte de büyük destek ve güç vermeye devam edecektir” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817