ÜZÜLMEZ: ÇOCUKLARIMIZIN HAYALLERİNİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜYORUZ
 Kartepe’de sosyal ve kültürel alanda çok önemli faaliyetlerde bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 17 Ağustos Ortaokulu 5. Sınıf öğrencilerine dağıttığı bisikletlerle çocukların yüzünü güldürdü. Geçen yıl portatif havuzları çocukların ayağına getirdiklerini bu yıl da bisikletlerle buluşturdukları Kartepeli çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürmekten mutluluk duyduğunu belirten Başkan Üzülmez, “Artık çocuklarımızın hayalleri yıkılmayacak” dedi.

 

“Başarı sizden bisiklet bizden” sloganıyla Kartepe’deki ilkokul 5. Sınıf öğrencilerinin bisikletle buluşmaya başladığı dağıtım törenlerinde önceki gün de 17 Ağustos Ortaokulu’nda 77 öğrencinin bisikletleri ve kasklarına kavuşması ile sürdü. 17 Ağustos Ortaokul bahçesindeki törenlerde Belediye başkanı Hüseyin Üzülmez’i Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, Ak Parti Kocaeli Milletvekili adayı Sami Çakır, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan KAndaz ve ilçe teşkilat yöneticileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Sami Demirci, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Erol Arutan, Halk Eğitim Merkezi İlçe Müdürü Halil İbrahim Alkan, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, mahalle muhtarları, okul idareci ve yöneticileri ile veliler de yalnız bırakmadı.

 

17 Ağustos Ortaokulu halk oyunları ekibinin gösterileri ile başlayan törende öğrencilerde bisiklet konulu şiirler okudular. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e bisiklet projesi için teşekkür eden 17 Ağustos Ortaokul Müdürü Yavuz Karabektaş, “Çocuklarımızın sosyalleşmesine, doğa ile kucaklaşmalarına, spor yapmalarına ve sağlıklı yaşamalarına imkan sağlayacak bu projeyi gerçekleştirdiği için sayın Başkanımız Hüseyin Üzülmez’e teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bisikletin önemine ve bu sporun sağlığa kazandırdıklarına dikkat çeken 17 Ağustos Ortaokul Aile Birliği Başkanı ve Fatih Sultan Mehmet Mahalle Muhtarı Selami Tarakçı da, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışını ilke edinerek mahallemize yapılan alt yapı ve üst yapı hizmetlerinden dolayı Kartepe Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez’e, ekibine ve devlet büyüklerimize mahalle halkım adına teşekkür ederim” dedi.

Bisiklet şiirleri izleyenlerin gözlerini yaşattı

“Şimdi Kartepe Zamanı” sloganıyla daha yaşanabilir ve çevreci bir ilçede sağlıklı bireyler yetişmesi amacıyla ilkokul 5. Sınıf öğrencisi 1650 çocuğu bisiklet ile buluşturan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır’ hadisinden yola çıkan bir zihniyetin temsilcisi olarak geldiğimiz makamlara güç katarak bu necip millete hizmet için konuşarak değil çalışarak hayata geçiriyoruz” dedi.

 

Başkan Üzülmez, eski Türkiye’yi özleyenlere Yeni Türkiye’nin güçlü duruşuna, sağlanan hizmetleri ve gerçekleştirilen projelerle Kartepe’den de destek verdiklerini kaydetti. Çocuk, genç, kadın ve emeklilere yönelik ilçede planlanan projelerin tek tek gerçekleştiğini belirten Başkan Üzülmez, “Özellikle geçen yıl Kartepeli çocukların ayağına getirdiğimiz havuzların sezon kapanışında yaşanan duygular ve gördüğüm teveccühü hayatım boyunca unutamam” dedi. Bu yıl da Kartepeli çocukların bisiklet hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Başkan Üzülmez, “Bugün de Kartepeli çocukların bisiklet hayallerini de gerçeğe dönüştürüyoruz. Artık çocuklarımız hayal kırıklığı yaşamayacak” dedi.

 

Konuşmalar ardından Okul Müdürü Karabektaş ve Mahalle Muhtarı Tarakçı’nın teşekkür plaketi ve hediyelerini Başkan Üzülmez’e takdim ettiler. Başkan Üzülmez’in hediyesi bisikletlerin protokol üyeleri tarafından çocuklara dağıtması ile tören son buldu.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817