banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Üzülmez, Çokan’ı Ağırladı
 Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, dün ziyaretine gelen Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı Av. Halit Çokan’ı makamında ağırladı.

Yaklaşan 7 Haziran genel seçimleri öncesi milletvekili aday adaylarından Av. Halit Çokan’ı makamında ağırlayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez konuğu ile bir süre görüştü. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Üzülmez, milletvekili aday adayı Av. Çokan’a halka hizmet adına çıktığı zorlu yolda başarı diledi.

Kocaeli Milletvekili aday adaylarına ve daha sonraki süreçte milletvekili adaylarının hepsini yürekten desteklediğini ifade eden Başkan Üzülmez, “Hepimizin amacı ve gayesi insanlara, ülkeye en iyi hizmeti yapmak. Bu yolda bazılarımız partili olacak, bazılarımız belediye başkanı bazılarımız ise milletvekili. Herkes ayrı bir görev, farklı hizmet yollarında halka hizmet etme çabasında olacak. Benim düşüncem hep birlikte olursak tüm zorlukların üstesinden gelir, başarılı hizmetler yaparız. Bu duygu ve düşüncelerle sizlere çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826