ÜZÜLMEZ, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ
Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda gerçekleşen ziyarette TDBB Başkanı ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, TDBB’nin çalışmaları hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bilgi verdi. Ziyarette yer alan TDBB yönetim kurulu üyesi ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme imkanı buldu. Üzülmez görüşmede, geçen hafta Kartepe’de yaşanan sel felaketi ve sonrası ile ilgili de kısa bir brifing verdi.


Erdoğan’dan Kartepelilere Geçmiş Olsun

 

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndaki ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajlarını alan Başkan Üzülmez, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bugün Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndaki ziyaretimizde, Kartepeli hemşehrilerinin tümüne yaşadığımız sel felaketi sebebiyle geçmiş olsun dileklerini ve selamlarını ilettiler. Bu onura aracılık etmenin gururunu tüm hemşehrilerimle paylaşıyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817