Üzülmez’ den Kurban Bayramı Mesajı
 Başkan Üzülmez yayınladığı mesajda; ‘Toplumsal birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, paylaşmanın ve yardımlaşmanın katlanarak çoğaldığı bir Kurban Bayramını daha huzurla karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz.

İslam aleminde özel ve anlamlı bir yere sahip olan Kurban Bayramı;  kardeşlik, paylaşma, yardımlaşma gibi milletimizin manevi değerlerinin artarak açığa çıktığı, en güzel geleneklerin yaşandığı günlere vesile olur. İnsanları bir araya getiren, mutlu olmalarına, kaynaşmalarına, küslerin barışmalarına zemin hazırlayan iki önemli dini bayramımızdan biri olan Kurban Bayramının değerini ve manevi güzelliğini idrak ederek yaşamalıyız.  ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ anlayışıyla yetiştirilen bir millet olarak,  halkımızın da yakın çevresindeki kimsesiz, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatarak bayram bereketini paylaşacaklarına yürekten inanıyorum. Bu vesileyle,  Tüm İslam Aleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor, huzura, barışa ve hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817