banner2779
banner2752
banner2750

ÜZÜLMEZ, EMEKEVLER’İN GELENEKSEL MEVLÜDÜNDE
 Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Emekevler Mahallesi’nde bu yıl altıncı kez düzenlenen “Sevgi, kaynaşma ve geçmişlerimizi anma” gününde mahalle sakinlerini yalnız bırakmadı. İlçe Müftüsü ve bölge imam hatiplerinin okuduğu kuran, mevlüt ve ilahilerle manevi duygu yüklü etkinliğe mahalle sakinleri de yoğun ilgi gösterdi.

 

Kartepe Emekevler Mahalle Muhtarlığı ile Emekevler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi tarafından düzenlenen “Sevgi, kaynaşma ve geçmişlerimizi anma” günü bu yıl altıncı kez düzenlendi.

 

Muhtar Mevlüt İnan ve Dernek Başkanı İsmail İnan’ın girişimleri, bölge esnafı ve gönül dostlarının katkıları ile Emekevler Camii’nde düzenlen etkinliğe Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İlçe Müftüsü Mustafa Nurgün, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, sivil toplum örgütü ve siyasi parti temsilcileri, mahalle sakinlerinden oluşan yaklaşık 1500 kişi katıldı.

 

Emekevlerden Üzülmez’e Teşekkür

Emekevler Mahallesi’ndeki “Sevgi, kaynaşma ve geçmişlerimizi anma günü” adlı programın açılışında konuşan Muhtar İnan, “Geçmişlerimizi rahmetle ve minnet ile andığımız, birlik ve beraberliğin yaşatıldığı bu programa katılımları ve katkıları ile destek veren başta Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

 

Kartepe Müftülüğü imam hatiplerinin de Kur’an-ı Kerim tilaveti, mevlüt ve ilahilerle manevi duygu yüklediği programda günün anlam ve önemine değinen Müftü Nurgün, duayı da yaptırdı. Konuklara çeşitli ikramların yapıldığı etkinlikte mahalle sakinleri ile hasbihal eden Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, örnek teşkil eden bu organizasyonu tertipleyenleri kutlarken katılımcılara da gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751