ÜZÜLMEZ, ENGELLİLERİ UNUTMADI
 Üzülmez, engelli bireylerin yaşadığı sorunların kendilerinin değil, insanların ortak sorunu olduğu bilinciyle engellilere yönelik projeleri ile engellilik konusunda farkındalık yaratmak ve engelli bireyleri topluma kazandırmak için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

                                          

10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nda ilçede faaliyet gösteren Köseköy Rehabilitasyon Merkezi ve Avni Akyol İlkokulu özel sınıf öğrencilerine ziyarette bulunan Başkan Üzülmez, özel çocuklarla birlikte pasta kesip haftalarını kutladı. Başkan Üzülmez’e ziyaretleri sırasında Başkan yardımcısı Murat Sabri Çakır, meclis üyeleri Selahattin Aktop, Nurdane Erişti, Faruk Sarman, Halkla İlişkiler Koordinatörü Yusuf Özdemir, İstasyon Mahalle Muhtarı Şerif Tezcan, Ak Parti Kartepe İlçe Yöneticileri ve Zabıta Müdürü Selman Çelik de eşlik etti.

 

KEREM Kurum Müdürü Turgay Akdoğan ve Avni Akyol İlkokul Müdürü Şakir Öztürk, engelli vatandaşların sorunlarının çözümünde, bu konunun gündemde tutulması ve toplumsal hassasiyetin güçlendirilmesi konusunda başarılı çalışmalarını yakından takip eden Başkan Üzülmez’e kurumlarına ve kurumlarında kalan engellilere sağladığı hizmetler için teşekkür ettiler.

 

Ziyaretlerinde kurum ve okul yetkilileri ile engellilere yönelik projelerini de paylaşan Başkan Üzülmez, engelli hemşerilerinin tekerlekli sandalye ihtiyaçlarının karşılanması, ihtiyaç sahibi yaşlı ve engelli vatandaşların evlerine sıcak yemek ulaştırılması hayatı kolaylaştıran düzenleme ve hizmetlerinin aralıksız süreceğini ifade etti. Başkan üzülmez, beraberinde getirdiği pastayı özel çocuklarla kesip kendi elleriyle onlara ikram etti.

 

Başkan Üzülmez’in ziyaretinden memnuniyet duyan özel çocuklar kendilerini rahatsız eden başı boş sokak hayvanlarını da başkana şikayet ettiler. Ziyaret özel çocuklarla fotoğraf çekimi ardından son buldu.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817