banner2779
banner2752
banner2750

Üzülmez, Eşme Ahmediyelilerle Buluştu
 Geniş bir coğrafyaya sahip olan Kartepe’de Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, önceki gün de mahalle statüsüne kavuşan Eşme Ahmediye Köyü’nde arazi çalışması yaptı. Bir dizi inceleme ve temaslarda bulunan Başkan Üzülmez, “Organize olunup yapılması gereken konular dışında potansiyel sorunumuz yok” dedi.

Kartepeli vatandaşların her zaman yanında olmaya çalışan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçe genelinde farklı mahalle ve köylere belirlediği program dahilinde ziyaretlerde bulunuyor. İlçenin kuzey doğusunda Sakarya sınırında kalan ve mahalle statüsüne kavuşan Eşme Ahmediye Köyü’ne de giderek saha çalışması yapan ve mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Üzülmez, köyü baştan sona gezdi. Eşme Ahmediye Mahalle Muhtarı Muzaffer Kabil ve köyün kanaat önderleri ile cami lokalinde buluşan Başkan Üzülmez’e yardımcısı Murat Sabri Çakır ve koordinatörler Yusuf Özdemir ile Şemistan Subaşı da eşlik etti.

Eşme Ahmediye Mahalle sakinleri samimi atmosferde geçen sohbette Başkan Üzülmez’e taleplerini ve sıkıntılarını aktardılar. Muhtar Kabil, köyümüze “Hoş geldiniz” diyerek selamladığı başkana, olası heyelan tehlikesine karşı istinad duvarı ile güçlendirilen yol güzergahında eksik kalan kesimin de yapılması konusunda destek istedi. Yaşanan sel afetinden etkilenen sıkıntılı noktalar için çözüm beklediklerini kaydeden Muhtar Kabil, cami çevre düzenlemesi ve ulaşım konularında taleplerini de Başkan Üzülmez ile paylaştı.

Mahalle statüsüne kavuşan köylerinde hizmetten eşit faydalanacağını ifade eden Başkan Üzülmez, mahallede saha çalışması yaparak sorunları yerinde tespit etti. Arazi çalışması sırasında okuldan gelen öğrencilerle ve mahalle sakinleri ile ayaküstü sohbetlerde bulunan Başkan Üzülmez, “Kartepe genelinde sürdürdüğümüz çalışmalarımız mahalle statüsüne kavuşan köylerimizde de gerçekleşmektedir. Mahallenizde de yaptığımız tespitler çerçevesinde gördüğümüz eksikliklerin giderilmesi için ekiplerimiz görev yapacaktır. Organize olunup yapılması gereken konular dışında gördüğümüz kadarıyla potansiyel sorunumuz yoktur” dedi.

Mülkiyet sorunu olmayan güzergahlarda çalışma yapılabileceğini, ulaşım konusunda yaşanan sıkıntının çözümü için de UKOME ve otobüs kooperatifleriyle görüşeceğini ifade eden Başkan Üzülmez, istinad duvarının yapılması konusunda da malzeme desteğinde bulunacağının sözünü verdi. Eşme Ahmediye Mahalle sakinlerinden gördüğü sıcak ilgi nedeniyle en kısa sürede tekrar geleceğinin sözünü de veren Başkan Üzülmez, iletilen tüm sorunların takipçisi olacağını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751