Üzülmez, ev ziyaretlerinde
 Ramazan ayında ilçenin farklı köşelerinde değişik zaman dilimlerinde yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahiplerini evlerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Sizlerin destek ve güvenine layık olmak için Kartepe ve Kartepelilerin geleceği için çalışıyoruz” dedi.

Kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma duygularının katlandığı ramazan ayında halkın içinde ve yanlarında olmaya özen gösteren Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Asırlardır din ile bağını koparmadan sürdüren ve onu hayatına rehber edinen milletimiz, insanlığı mutluluğa erdiren manevi atmosferini nefislerinde, ailelerinde ve toplumlarında yaşamış ve yaşatmış, sevinçleri ve üzüntülerini birlikte paylaşmış, sofralarını ve gönüllerini muhtaçlara açmıştır. Biz de ramazan ayında bu şiar ile yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahiplerimizin kapılarını çalıyoruz” dedi.

Ev ziyaretlerinde kendilerine duyulan güven ve sorumluluğun bilinci ile Kartepe’ye hizmet etmek için çıktıkları bu yolda gördüğü ilgi ve desteğin moral kaynağı olduğunu belirten Başkan Hüseyin Üzülmez “İlk günden beri Kartepemizin geleceği için gece gündüz çalışmaya başladık. Bu yoğun temponun içinde, ramazanın mübarekliğine uygun olarak, zor durumda olan hasta ve yaşlı vatandaşlarımızın evlerine misafir olup, sevgi ve hürmetlerimizi sunuyoruz. Sıcak ve içten bir nefesin bile mutlu ettiği halkımızın takdirleri ve hayır duaları, yürüdüğümüz bu yolda en büyük gücümüz ve desteğimiz oluyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817