ÜZÜLMEZ, HEMŞEHRİLERİNİ HASTA YATAĞINDA ZİYARET ETTİ
 Göreve geldiği günden beri halkın iyi ve kötü gününde yanında olmaya çalışan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören Kartepelilerin sağlık durumları ile yakından ilgilendi.

 

Başkan Üzülmez ilk olarak eski Suadiye Belediye Başkanlarından Hüseyin Top’u hasta yatağında ziyaret etti. Eski başkan Top’a geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Üzülmez, “Tecrübeniz ve fikirleriniz yol haritamızın belirlenmesinde bizlere ışık olmaktadır. Sizin gibi değerli kanaat önderlerimizi yanımızda görmek isteriz. Bir an evvel eski sağlığınıza dönerek evinize ve ailenize kavuşmanızı yüce mevlamdan niyaz ederim” dedi. Başkanın ziyaretinden memnun olduğunu belirten Top da, “İyi niyet dilekleriniz için teşekkür ederim. Genç ve dinamik kardeşlerimizin başarıları bizlerin en büyük moral kaynağıdır. Başarılarınızın devamını dilerim” dedi.

 

KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ki hasta ziyaretlerini Melek Seymanbaşı ve Fatma Karabaş ile sürdüren Başkan Üzülmez, hemşehrilerinin durumu ile ilgili hasta yakınlarından da bilgi aldı. Hasta yatağında yatan Kartepelilere acil şifalar dileyen Başkan Üzülmez, ihtiyaç duydukları konularda yardımcı olmak adına üzerlerine düşeni her zaman yapmaya hazır olduklarını da belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817