Üzülmez, hemşehrilerini yalnız bırakmıyor
 Üzülmez, hemşehrilerini yalnız bırakmıyor

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, katıldığı düğün cemiyetleriyle Kartepelilerin mutlu günlerine ortak olmaya devam ediyor.

Ömer ile Meryem nişanlandı

Şefkatiye Mahallesi’nde oturan Meryem ile Ömer evlilik yolunda ilk adımı attılar. Mahalle arkadaşı olan gençlerin nişan yüzüklerini de Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez taktı. Merhum Mustafa Demir ile ev hanımı Meryem Demir çiftinin Lassa fabrikasında çalışan çocukları Ömer Demir, emekli Ömer Koç ile ev hanımı Refiye Koç’un zarif kızları Meryem ile nişanlandı. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ndeki nişan cemiyetinde her iki ailenin dost ve akrabalarından oluşan kalabalık bir davetli topluluğu da hazır bulundu. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, çocukluğunun geçtiği mahalleden tanıdığı iki ailenin bu mutlu günlerine kendisini de ortak etmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Başkan Hüseyin Üzülmez, mahalle arkadaşlığını hayat arkadaşlığına dönüştüren gençlerin nişan yüzüklerini “Allah Tamamına Erdirsin” dilekleri eşliğinde taktı.

Nikahı Üzülmez Kıydı

Kartepe Ertuğrul Gazi Mahallesi sakinlerinden Palavar Ailesi’ne İstanbul’dan gelin geldi. Hanife ve Halim Palavar’ın nikahını da Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez kıydı. Gebze iş-Kur Müdür Yardımcısı Şener Palavar ile ev hanımı Esma Palavar’ın Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde zabıta memuru olarak çalışan çocukları Halim, İstanbul Tuzla’dan Şennay ve Mehmet Komut çiftinin zarif kızları ile hayatını birleştirdi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleşen nikahı Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez kıydı. Gençlerin şahitliklerini de Muhammet Kahraman ve Zeki Aksarı yaptı. Bir ömür birlikteliğe evet diyen gençlerin nikah akitini gerçekleştiren Başkan Üzülmez, evlilik cüzdanını da gelin hanıma verdi. İki cihan saadeti dileğinde bulunduğu Hanife ve Halim’in ailelerini de tebrik eden Başkan Üzülmez, gençlere takılarını da taktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817