banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

ÜZÜLMEZ, KADİR GECESİ’NDE PERSONELİNİN DUASINI ALDI
 Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, bin aydan hayırlı Kadir Gecesi nedeniyle belediye bünyesindeki müdürlükleri ziyaret ederek görevleri başındaki belediye personelini bu anlamlı günde unutmadı. Personeline tek tek hatır soran Başkan Üzülmez çalışanlarının Kadir Gecesini de tebrik etti.

 

Kadir Gecesi nedeniyle belediye hizmet binasında görev alan personelini ziyaret eden Başkan Üzülmez, çalışanlarını bu anlamlı günde unutmadı. Tüm birimleri tek tek gezen ve çalışanlarına hatır soran Başkan Üzülmez, müdürlüklerde işlerini takip eden vatandaşlara da selam verdi.

 

Çalışanlarını tek tek ziyaret eden Başkan Üzülmez, “Bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesi’nin insanlığın barış, huzur ve saadetine, bütün müminlerin de affına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim” dedi.

 

Personelinin aile fertlerine de selamlarını iletip, önümüzdeki Ramazan Bayramlarını şimdiden kutlayan Başkan Üzülmez’in Kadir Gecesi ziyareti, belediye çalışanları tarafından da takdir topladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826