banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

ÜZÜLMEZ, KARAOSMANOĞLU’NU AĞIRLADI
 Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Kartepe Belediyesi’nin halkın en önemli ihtiyaçlarından birine cevap verebilmek için hizmete açtığı Ataşehir Sağlık Merkezi’ni ziyaretinde Başkan Üzülmez’den, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bölge halkının en çok rağbet gösterdiği yerlerden biri olduğunu belirten Başkan Üzülmez, “Ataşehir, Rahmiye ve Arslanbey Mahalle sakinlerine merkezde 2 hemşire ile hizmet veriyoruz.  Basit sağlık uygulamaları olan; enjeksiyon, tansiyon ölçümü, şeker ölçümü, küçük pansumanlar ve serum takılması gibi sağlık hizmetlerinden ücretsiz faydalanıyor” dedi.

Üzülmez, Evde Bakım Hizmetlerimizde Kaliteyi Artıracağız

Başkan Üzülmez, “İlçemizde devam eden evde bakım hizmetlerinin kalitesini iyileştirmek ve hizmet çeşitliliğini artırmak için İlçe Sağlık Müdürlüğümüzle ortak çalışma içindeyiz. İlçe belediyesi olarak Sağlık Müdürlüğü ile yapılan sözleşme çerçevesinde evlere sağlık müdürlüğü ekipleri ile giderek yaşlı ve yatalak hastalar başta olmak üzere sunulacak evde bakım hizmetlerinin lojistiğini sağlayacağız” dedi.

Ziyarette hemşire Sibel Ege, Başkan Karaosmanoğlu’na Kartepelilere sundukları hizmetlerle ilgili bilgi verdi. Tek tek tartıya çıkan başkanları tartan Ege, ideal kiloda olan Karaosmanoğlu ve Üzülmez’e sağlıklı yaşam dileğinde bulundu.

Küçük Burcu, Üzülmez’in sürpriziyle mutlu oldu

Başkanlar, Ataşehir Sağlık Merkezi ziyaretinde sağlık hizmetinden yararlanan Sezer Ailesi’nin 7. Sınıfta okuyan Muzaffer İncekara İlkokulu öğrencisi kızları Burcu’ya da sürpriz bir hediye verdiler. Kartepe’ye yeni taşındığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu’nun dağıttığı tabletlerden alamayan Burcu’ya Başkan Üzülmez’in söz verdiği tableti de birlikte hediye ederek küçük Burcu’nun üzüntüsünü mutluluğa çevirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826