Üzülmez, KARMEK Kursiyerlerini Önemsiyor
 Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları’nın (KARMEK) şartlarını ve yerlerini daha da geliştirmek adına başlattıkları çalışmalar kapsamında bayan kursiyerlerin daha güzel ürünler çıkartabilmeleri adına kurs merkezlerine overlok makinesi hediye ediyor.

Her yıl kursiyer ve branş sayısı artan KARMEK ile Kartepeli bayanların gelişimine katkı veren kursların şartlarını ve yerlerini geliştirme hedefindeki Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, bunu da kursiyerlere sağladığı imkanlarla ortaya koyuyor. Kartepe Belediyesi bünyesindeki KARMEK kurslarını önemseyen ve her fırsatta kursiyerleri ziyaret ederek onlara verdiği değeri gösteren Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, önceki gün Ertuğrul Gazi Mahallesi Kurs Merkezi’ndeki kursiyerlerle bir araya geldi.

Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen KARMEK Ertuğrul Gazi Mahallesi kursiyerlerine konuk olan Başkan Üzülmez’e yardımcısı Murat Sabri Çakır, belediye meclis üyesi Kemal Timur, Ertuğrul Gazi Mahalle Muhtarı Yücel Turak ve Ak Parti Kartepe İlçe Ertuğrul Gazi Mahalle temsilcileri de eşlik etti. KARMEK kursiyerlerinin de talepleri çerçevesinde 8 overlok makinesinden ikincisi bu ziyarette kursiyerlere hediye edildi.

Çözüm odaklı çalışmaları ile takdir gören Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, KARMEK ile bayan hemşerilerini her geçen gün daha iyi şartlarda ve ekipmanlarla buluşturmanın kendilerine huzur ve mutluluk verdiğini ifade etti. Başkan Üzülmez, “KARMEK kursiyerlerimizin şartlarını her geçen gün iyileştireceğimizi söylemiştik. İsteyen bayan kursiyerin de ekonomik olarak elde ettiği bu mesleği paraya dönüştürebileceği imkanları sağlayacağımızı açıklamıştık. Biz dediklerimizi yerine getire bilmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Müşteri potansiyeli yüksek olan Maşukiye’de KARMEK Kursiyerleri için satış reyonu oluşturduklarını hatırlatan Başkan Üzülmez, Kadın Sosyal Yaşam Merkezi Projesi’nde de son aşamaya geldiklerini ifade etti. KARMEK ziyaretleri ile bayan hemşerilerine yönelik projelerini paylaşan Başkan Üzülmez, “KARMEK kurs merkezilerine hediyemizi verirken bu buluşmalarımızla hem mahallenizle hem de Kartepe ile ilgili sorularınıza muhatap olmak istedik. İlçemizde uyguladığımız yönetim modeli çerçevesinde ve yaptığımız tasarruf çalışmaları ardından yerel belediye hizmetlerinde imar veya alt yapı sorunu olmayan her yerde üst yapı iyileştirmelerimiz de aralıksız sürecektir” dedi.

Başkan Üzülmez’in ziyaretinden memnun olduklarını belirten kursiyerler de kendilerine sunulan imkan ve verilen destek için başkana teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817