ÜZÜLMEZ KARTEPE BELEDİYESPOR’A BAŞARILAR DİLEDİ
 Başarılı bir sezon geçirerek bu yıl Amatör Süper Lig´de mücadele etme hakkı kazanan Kartepe Belediyespor sezon açılışını gerçekleştirdi. Köseköy Tesisleri’nde gerçekleştirilen sezon açılışına, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in yanı sıra, Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır ve kulüp yöneticileri de katıldı.

 

Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez, “Sizlerin tek amacı maç kazanmak değil, ilçemizi güzel bir şekilde temsil etmek. Yapacağınız her olumlu ya da olumsuz hareketin bu ilçenin tamamına  mal edileceğini unutmayın. Centilmenliği ve sportmenliği asla elden bırakmayın. Hepinize yeni sezonda başarılar diliyorum.” dedi.

 

Açılışa katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da futbolcularla yeni sezon için başarılar dilerken, Kartepe Belediyespor’un tesislerini gezdi. Sezon açılış programı kesilen kurbanın ardından son buldu


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817