ÜZÜLMEZ, KARTEPELİ ÇOCUKLARLA BİRLİKTE EĞLENDİ
 Sosyal Belediyecilik anlayışını ön planda tutan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, geleceğin Kartepesini inşa etmek için çıktıkları hizmet yolunda çocukların gelişimlerine katkı vermesi için yeni oyun alanları kazandırmaya devam ediyor. Başkan Üzülmez, önceki gün bir dizi inceleme ve temaslarda bulunduğu Köseköy Mahallesi’nde Garaj alanı arkasında yeni park alanında oyun oynayan çocuklarla bir araya geldi.

 

Çocukların ilgisi ile moral bulan ve enerji depolayan Başkan Üzülmez, miniklerle sohbet edip şakalaştı. Kartepeli çocukların zamanlarının çoğunu bilgisayar başında vakit geçirmek yerine daha çok yeşil ve spor alanlarına çıkarak sosyalleşmeleri konusunda uyaran Başkan Üzülmez, “Gelecek nesillerimizin daha özgüvenli ve yere sağlam adımlarla basmaları için, bilgisayar oyunları ile değil, derslerinin dışında kalan zamanları zihinsel ve bedensel gelişimlerini destekleyen spor faaliyetleriyle geçirmelerini istiyoruz” dedi.

 

Geleceğin teminatı çocuklara ayrı bir özen gösteren ve sağladığı imkanlar ile onlara verdiği önemi her zaman gözler önüne seren başkana teşekkür eden minikler, “Parkımız çok güzel oldu. Bizlere kazandırdığınız oyun grupları ile donattığınız yeni park ve spor alanları için teşekkür ederiz” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817