banner2779
banner2752
banner2750

ÜZÜLMEZ, KARTEPELİ ÇOCUKLARLA FİDAN DİKTİ
 Kartepe Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Bilgi Evi üyesi çocuklar, Kent Merkezi Proje Alanı’nda gerçekleştirdikleri ağaçlandırma çalışması ile Bilgi Evi Ormanı oluşturdular. Geleceklerine yatırım yapan minikleri tebrik eden Başkan Üzülmez, Kartepeli çocukların güzel bir tatil dönemi geçirmeleri için hazırladıkları çalışmaları paylaştı.

Kartepe Belediyesi Bilgi Evleri, 11 merkezde eğitmenler nezaretinde 3 bin öğrenciye destek vermeye devam ediyor. İlçede yaşayan çocukların eğitim ve sosyal hayatlarına katkı sunan Bilgi Evi yetkilileri Kartepeli öğrencilerin ufkunu açmak için değişik etkinlikler düzenliyorlar. Bilgi Evi üyesi çocuklar sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kent Merkezi Proje Alanı’nda ağaçlandırma çalışması yaptı. Minik eller ıhlamur, akçaağaç ve sığıla ağaçlarının yer aldığı 60 fidanı yeni Hükümet Konağı inşaat alanı karşısındaki 5400 metrekarelik yeşil alana diktiler.  

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ev sahipliğinde Garnizon Komutanı Jan. Bnbş.Muhammed Sever, Emniyet Müdürü Cüneyt Akkaya, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız, Sağlık Müdürü Dr. Harun Aslan, Ak Parti Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Karbuz, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, muhtarlar ve bilgi evi üyesi öğrenci veliler ve eğitmenleri Bilgi Evleri Ormanı ağaç dikme programında hazır bulundular. Kartepe Belediyesi Bilgi Evleri Sorumlusu Ali Oktay, “Kitap okuyan, topluma faydalı ve sosyal sorumluluk bilinci gelişen bir nesil yetiştirmek Bilgi Evlerimizin en önemli amacıdır. Bu amacı gerçekleştirme yolunda bizlere desteklerini hiç eksik etmeyen Kartepe Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez’e huzurlarınızda şükranlarımı sunarım” dedi.

Kartepe’de Bilgi Evleri Ormanı Kuruldu

Törende Bilgi Evi üyesi çocukların yoğun ilgisi ile enerji depolayan Başkan Üzülmez de, yeni bir sosyal sorumluk projesinde miniklerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Üzülmez, “Bugün çocuklarımızla birlikte ağaç dikiyoruz. Kendileri gibi, diktikleri fidanlar da geliştikçe çok güzel anılarla anılacaklar, geleceğe çok büyük bir yatırım yapmış olacaklar” dedi.

Kadın Spor ve Yaşam Merkezleri ile Bilgi Evlerinden faydalanan vatandaşların sosyal sorumluluk projeleri ve aldıkları eğitimlerle sosyal hayat içinde kendileri için gereken bilgi ve birikime katkı da bulunduğunu hatırlatan Başkan Üzülmez, programa katılan Bilgi Evi öğretmen ve öğrencilerini tebrik edip gözlerinden öptü. Kartepeli çocuklar için hazırladıkları tatil programını da paylaşan Başkan Üzülmez, “Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 5. Sınıf öğrencilerimize bisiklet hediye edeceğiz. Her türlü spor etkinliklerinin yapıldığı spor okullarımızda bu yıl Kocaeli Üniversitesi ile birlikte yapacağımız projeyle çocuklarımızı havuzlardan da faydalandırarak güzel bir tatil dönemi geçirmelerini sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Protokol üyeleri ile birlikte ağaç diken minikler palyaçolar eşliğinde neşeli bir gün geçirdiler. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751