ÜZÜLMEZ, KARTEPELİ MUHTARLARA KONUK OLDU
 Kartepe Muhtarlar Derneği yönetimi, üyelerinin kaynaşması amacıyla bir motivasyon etkinliği düzenledi. Mahalle statüsüne kavuşan dağ köylerini kapsayan moral gününde ilçe protokolü de muhtarları yalnız bırakmadı. Kartepeli muhtarlara konuk olan Başkan Üzülmez, muhtarların birlik ve beraberlik içinde kent aidiyetini geliştiren bu tür organizasyonlarda bulunmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

 

7 Haziran genel seçimleri ardından tüm muhtarlıkların belirlenmesi ile Kartepe muhtarlar Derneği yönetimi, üyelerin kaynaşıp tanışması ve moral depolaması adına ramazan ayı öncesi bir araya geldi. Mahalle statüsüne kavuşan köylerin doğal güzelliğine diğer mahalle muhtarlarına tanıtmak adına Pazarçayır’da buluşan Kartepeli muhtarlara Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in yanı sıra Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş ve İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ve Kartepe Belediyesi Muhtarlar Masası Koordinatörü Şemistan Subaşı da konuk oldu.

 

Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker ve yönetim kurulunun ev sahipliğinde ilçe protokolü ile muhtarlar tam kadro ilk kez Pazarçayır Mahallesi’nde buluştular. İlçenin tüm güzelliklerini ve turizm potansiyelini yerinde görmek adına ramazan ayı öncesi gerçekleştirilen buluşmaya katılım yoğun oldu. İlçe protokolünün her zaman kendilerine verdiği destek ve değer için teşekkür eden Dernek Başkanı Türker, “Bugünde bizleri yalnız bırakmayarak etkinliğimize katılan ilçe protokolüne bizlere yaşattığı bu mutluluk için teşekkür ederim” dedi.

 

Göreve geldiği günden itibaren Kartepe’yi yeniden dizayn etmek için muhtarlar ve ilçe protokolü ile uyumlu bir çalışma içinde olduklarını belirten Başkan Üzülmez de, “Göreve geldiğimiz günden itibaren kendi misyonumuza uygun bir şekilde organize olurken siyasi olarak da iki önemli seçim geçirdik. Seçimler ardından hizmet anlamında daha yoğun bir dönem başlıyor. Şeffaf ve birlikte yönetim modeli çerçevesinde siz muhtarlarımızla bundan böyle daha sık bir araya geleceğiz. Muhtarlarımızın birlik ve beraberlik içinde kent aidiyetini geliştiren bu tür organizasyon ve buluşmalarını tekrarlamalarını temenni ediyorum” dedi.

 

Başkan Üzülmez, iyi niyetler eşliğinde hizmetlerin de artacağını belirttiği konuşmasında, “Birbirimizin eksikliklerini tamamlayarak büyük bir güç ile birlikte olmanın meyvalarını toplayacağız. Sizler mahallerinizde bizler Kartepe genelinde hizmet ederken emniyet müdürümüz asayiş yönünden sayın kaymakamımız da tüm Kartepenin sorumluluğunu taşıyarak çalışacağız. Hepimiz canla başla hizmetlerimizi de artırarak çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Hep birlikte Pazarçayır’daki kahvaltı sonrası muhtarlar bölgede yürüyüş yaptılar ve ardından Serinlik Köyü’ne geçtiler. Doğa içinde yer alan mesire bölgeleri ile Eğreltidüzü Yaylası, Karpuz Patlatan Deresi, Yamaç Paraşüt Alanı gibi bölgeleri de gezen muhtarlar, gün boyu süren etkinlikle ilçenin eşsiz güzelliklerini yerinde görme imkanı buldular.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817