Üzülmez, Kartepeliyi Dinlemeye Devam Ediyor
 Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in yeni yönetim modeli çerçevesinde hayata geçirdiği ve Cuma günleri gerçekleştirdiği “Kartepe’yi Dinliyoruz” projesi adı altındaki mahalle gezilerinin bu haftaki durağı ise Uzuntarla oldu. Uzuntarla’da gün boyu inceleme ve temaslarda bulunan Başkan Üzülmez, biraraya geldiği bölge halkına,  Kartepe’nin en prestijli projesi olan Kadın Sosyal ve Yaşam Merkezi Projesi’nin Uzuntarla’da yapılacağını belirterek, “Allah rızası için çıktığımız bu hizmet yolunda hoş bir sada bırakabilirsek ne mutlu bize” dedi.


İcracı müdürlerinden oluşan ekibiyle birlikte makam minibüsüyle gün boyu Uzuntarla Mahallesi’nde esnaf, hasta ve yaşlı ziyaretleri ile Kartepelileri dinlemeye devam eden Başkan Üzülmez’e iktidar ve muhalefet partisine mensup eski ve mevcut belediye meclis üyeleri de eşlik etti. Başkan Üzülmez, esnaf ziyareti sırasında D-100 yol kenarında bulunan ve sürücülerin en çok uğradığı iş kollarındaki esnafa selam verip hatır sordu. Bu sırada Başkan Üzülmez, 35 yıl önce Ankara’da okurken kendisini üniversiteye götüren şoför Remzi Koç ile karşılaştı. Hasta ve yaşlı ziyaretlerinde de duygusal anlar yaşayan Başkan üzülmez, Ali Güneri İlkokulu’nda düzenlenen “Aşure Günü” etkinliğinde ise öğrencilerle moral buldu.


Uzuntarla’da saha çalışması da yapan Başkan Üzülmez, ilçe esnafları arasında yapılan değerlendirme sonucu, örnek işyeri olarak seçilen Taşkın Kadırga Trabzon Vakfıkebir Ekmek Fırını ve Pide Salonu işletmecisi Sezgin Taşkın’a örnek işyeri ve teşekkür belgesini verdi. Uzuntarla Komek Kursu’nda kendisinden bilgisayar talep eden engelli Yasemin Özdil’e de şahsi imkanları ile aldığı tablet bilgisayarı hediye eden Başkan Üzülmez, Cuma namazı çıkışı Yeşiltepe bölgesinde halk meclisinde vatandaşların sorunlarını dinleyerek, yetki ve sorumluluk dahilinde çözüm süreçlerini başlattı.


Göreve geldiği günden itibaren yoğun bir tempoda çalıştıklarını kaydeden Başkan Üzülmez, alt yapı sorunu olmayan güzergahlarda üst yapı iyileştirmelerinin belediyeciliğin rutini olarak yapıldığını ifade ederken, “Yol, kaldırım çalışmaları zaten bizim asli vazifemiz. Bu konularda gerçekleştirdiğimiz hizmetlerde pek çok belediyenin önüne geçtik. Kartepe’nin geleceğini şekillendirecek "41 vizyon proje" ile yeni yönetim modeli çerçevesinde paylaşımcı bir idare örneği sergilemeye devam ederken Allah rızası için çıktığımız bu hizmet yolunda hoş bir sada bırakabilirsek ne mutlu bize” dedi.


Halkın içinde olmaya özen gösteren Başkan Üzülmez, Uzuntarla Mahallesi sakinleriyle projelerini de paylaştı. Uzuntarla bölgesindeki yatırımlardan da bahseden Başkan Üzülmez, “Projelerimiz arasında yer alan ve bu bölgede hayata geçireceğimiz Kadın Sosyal Yaşam Merkezi Projemiz ile birlikte yapacağımız kompleks sayesinde önemli bir eksikliği gidereceğiz. Ticari hayatı canlandıracak ve bayanlarımıza istihdam sağlayacak Kartepe’nin en prestijli projesi de Uzuntarla’da yapılacak. Kartepe’yi uluslararası düzeyde tanınan bir ilçe yapma hedefiyle hazırladığımız projelerden biri olan Doğal Yaşam Alanı da bölgenizde hayat bulacak” dedi.


Uzuntarla’da ki halk meclisinde vatandaşların sorularını da çözüm yolları ile yanıtlayan Başkan Hüseyin Üzülmez, ilçe genelinde en sıklıkla karşılaştığı ulaşım ile ilgili sıkıntıları da meclis üyelerinin katılımıyla oluşturdukları İlçe Ulaşım Koordnisayon Kurulu ile aşacaklarına dikkat çekti. Gün boyu sevecen ve güler yüzlü yaklaşımlarla moral bulduğu mahalle gezisinde kendisini ve ekibini ağırlayan Uzuntarlalılara teşekkür eden Başkan Üzülmez', bir daha ki gezisine kadar iletilen tüm sorunların çözümünde ilçe halkı ile birlikte konuların takipçisi olacağının sözünü de verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817