banner2779
banner2752
banner2750

ÜZÜLMEZ:  KARTEPE’YE DEĞER KATAN ÇALIŞMALAR İVME KAZANACAK
 Kartepe ilçesine; merkezi hükümet, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kartepe Belediyesi tarafından getirilen hizmetlerle Kartepe’ye değer katan çalışmaların ivme kazanacağını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Kartepenin hemen her noktasında başlatılan ve devam eden projeler ile yatırımlarla şantiye görünümünde. Şimdi Kartepe Zamanı diyerek çıktığımız hizmet yolunda ilçe genelinde yürütülen düzenlemeler çerçevesinde Kartepe Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir çalışma sergilemekte. Bu çalışmalar hizmet olarak ilçe halkına yansımaktadır” dedi.

 

Kartepe Belediyesi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile koordineli sergilediği çalışmalarla Dumlupınar Mahallesi Sakıp Sabancı Caddesi üzerindeki yol iyileştirme düzenlemeleri de hızla devam ediyor. Ekipler, fabrikalar yolu ile ilçe merkezine bağlantıyı sağlayan ana arter güzergah olan Sakıp Sabancı Caddesi üzerinde aşınma asfalt serimini tamamladı. Yaya kaldırımı, yağmur ızgaraları ile güzergaha binder ve aşınma asfalt serilmesi ile ilçeye değer katan bir çalışma daha tamamlanmış olacak.

 

Asfaltlama çalışmalarını yakından takip eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yol iyileştirilmesi yapılan güzergahta Dumlupınar Mahalle Muhtarı İbrahim Kır ile mahalle sakinleri de ile birlikte ekiplere kolaylıklar diledi. Cadde üzerinde gerçekleşen asfalt serimleri ile ilçe halkına şık ve güvenli yollara kavuşturduklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen düzenlemeler ile ilçe yolları şık ve güvenli bir görünüme kavuşuyor. Bu düzenlemeler halkımıza daha kaliteli bir yaşam standardı sağlamak için yapılan hizmetlerden bir tanesidir” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751