ÜZÜLMEZ: KARTEPE’Yİ BİSİKLETLER VE BİSİKLET YOLLARI İLE DONATIYORUZ
 Geçen yılla birlikte toplam 3250 bisikleti Kartepe’de İlkokul 5. Sınıf öğrencisi ile buluşturan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, önceki gün de İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde bölge çocuklarının yüzünü güldürdü.

Törende Rabak, Fürsan, Hasan Paşa, Dürdane Özdilek ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, okul ve karne hediyesi bisikletlerine kavuşmanın heyecanı ile adeta bayram havası estirdiler.

Bisiklet dağıtım töreninde Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz’ın yanı sıra, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Erol Arutan, Kartepe Müftüsü Mustafa Nurgün, Kartepe Muhtarlar Dernek Başkanı Hüseyin Türker, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, AK Parti Kartepe İlçe yöneticileri, mahalle muhtarları, okul idareci ve yöneticileri ile velilerin ilgisi yoğun oldu.

Çocuklar Kartepe’yi Pedallarla Dolaşıyor

Bütün çocuklar için bugünün ayrı bir yeri olacağını belirten Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi 5-C sınıfı öğrencisi Esma Göçer, “Bugün de yalnızca eğitim değil, spora teşvik sağlıklı nesiller yetiştirilmesi amacı ile yine belediyemizce düzenlenmiş olan bir etkinlik için toplandık. Bütün arkadaşlarım adına eğitime, spora, kültürel ve sosyal etkinliklere verdikleri destekler için Başkanımız Hüseyin Üzülmez’e sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Muhtarlar adına Ertuğrul Gazi Mahalle Muhtarı Yücel Turak da, çocukları sevindiren hizmetleri için Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e teşekkür etti. Bisikletlerin insan hayatındaki faydalarına değinen İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yahya Ali de, “Öğrencilerimize bu imkanı tanıyan başkanımıza öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz adına teşekkür ederim. Eğitim camiasına da desteklerinizin devamını dilerim” dedi.

Ülkede sağlanan istikrar ve güven ortamı sayesinde beklenen değişim ve gelişimin son 10-15 yıldır hızla gerçekleştiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Ülkemiz dünyanın en büyük 10 ekonomisine sahip ülkeler arasına girmek için yoluna emin adımlarla ilerliyor. Ülkemiz önüne koyduğu hedeflere ulaşmak için yetişen genç nesliniz ve güçlü devlet yönetimimizle hızla ilerliyoruz” dedi.

Başkan Üzülmez, “Sizin olanı sizlerle paylaşıyoruz” dedi. Sosyal belediyeciliğin gereği olan hizmetleri ilçe halkına geniş bir yelpazede sunduklarını kaydeden Başkan Üzülmez, “Daha önceki törenlerde ilçe halkına sunduğumuz bu hizmetleri sizden kıskanan muhalefet partisi ilçe başkanını şikayet etmiştim, alınmış. Neyi eleştirdiğini de anlatamayan bir muhalefetle karşı karşıyayız” dedi.

Dağıttıkları bisikletleri öğrencilerin kazasız, belasız, sağlıklı şekilde kullanmalarını tavsiye eden Başkan Üzülmez, “Bisikletleri dağıtıyoruz, bisikletlerin kullanılacağı bisiklet yolları ile de Kartepe’yi donatıyoruz. Çocuklarımıza dağıttığımız bu bisikletler helali hoş olsun. Yaklaşan yaz tatili boyunca da sizlere sağlıklı huzurlu mutlu bir tatil diliyorum. Hepinizin gözlerinden öpüyorum” dedi. İlçe protokolü ile birlikte bisikletleri öğrencilere dağıtan Başkan Üzülmez, bisiklet alan çocukların talebi doğrultusunda tüm hemşehrileri ile tek tek fotoğraf da çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817