Üzülmez Köseköy’de Aşure Dağıttı
 Müslüm Güngör’ün sahibi olduğu Ekonomik Pazar Marketler Zinciri geleneksel aşure gününde Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, aşure kazanının başına geçip ilçe halkına aşure ikram etti.

 

Kartepe Köseköy Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde faaliyet veren Ekonomik Pazar adlı işyeri geleneksel aşure gününe konuk olan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, mahalle sakinlerine de kendi elleriyle aşure ikram etti.

 

Yaklaşık 2 bin kişilik aşure gün boyu bölge halkına ve esnafa dağıtılırken bu anlamlı günde işletmeciler Müslüm ve Şentürk Güngör’e “Allah kabul etsin” dileğinde bulunan başkan daha sonra beraberinde bölge meclis üyeleri ve Ak Parti Kartepe İlçe yöneticileri ile esnaf ve kahve ziyaretinde bulundu.

 

Kartepe halkının iyi ve kötü gününde yanlarında bulunmaya, normal zamanlarda da ziyaretlerine gidip onları dinlemeye özen gösteren Başkan Üzülmez, “Çalışırken harcadığımız enerjiyi, halkımızın samimi duyguları ile yaklaşımları ile geri kazanıyor ve yine onlar için hizmet ve projelerimizde harcıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817