Üzülmez Nikah Kıydı
 Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepelilerin mutlu günlerine ortak olmaya devam ediyor. Başkan Üzülmez, geçtiğimiz hafta sonu da bir ömür birlikteliğe evet diyen Sercan ile Şirin’in nikah akitlerini gerçekleştirdi.


Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta sonu Kartepe’de çalışan gençlerin nikahını kıydı. Kartepe Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde oturan emekli Halil Akarsu ile ev hanımı Hanife Akarsu çiftinin tek çocuğu olan Metro Toptancı Marketi’nde çalışan Sercan hayatını, Özdilek Alışveriş Merkezi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Şirin Keskin ile birleştirdi. Derince İbni Sina Mahallesi’nde oturan emekli Cemil Keskin ile ev hanımı Hatice Keskin çiftinin 3 çocuğundan zarif kızları Şirin Keskin ile Sercan Akarsu’nun nikahında her iki ailenin dost ve akrabaları da hazır bulundu.


Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ndeki nikahı Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez kıyarken gençlerin şahitliklerini ise Mustafa Tosun ve Eyüp Biçer üstlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 çocuk öğüdünü genç çifte hatırlatan Başkan Üzülmez, mutluluk dilekleri eşliğinde evlilik cüzdanını da geline verdi. Kartepe’de çalışan gençlerin yeni bir yuva kurmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Üzülmez, gençlere takısını takarken aileleri de tebrik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817