banner2779
banner2752
banner2750

ÜZÜLMEZ, OKUL KERMESİNDE
 Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Köseköy Gazi İlkokulu Okul Aile Birliği okulun giderlerini karşılamak için düzenlediği kermesin açılış kurdelesini kesti. Katılımın yoğun olduğu kermesten 4 bin TL gelir bekleyen okul idaresi ve yönetimi katılımları ile kendilerine destek veren Belediye Başkanı Üzülmez’e teşekkür ettiler.

 

Eğitime ve eğitim kurumlarına verdiği destek ile ilçe halkının takdirini toplayan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, önceki gün de okul kermesine katıldı. Köseköy Gazi İlkokulu’nun giderlerini karşılamak için Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen okul kermesi okul bahçesinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

 

Açılış kurdalesini Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Sami Demirci, meclis üyeleri Faruk Sarman, Selahattin Aktop ve Köseköy Mahalle Muhtarı Ali Yılmaz ile birlikte kesti. Okul Müdürü Oğuz Kaan Deniz, Okul Aile Birliği Başkanı Nesrin Okutan ile birlikte kermesteki standları gezen protokol üyeleri alış veriş de yaparak destek verdiler.

 

Hayırseverler ve velilerin katkıları ile el işleri, giyim ve gıda ürünlerinin yer aldığı kermeste satışa sunulan bini aşkın üründen tahminen 4 bin TL gelir bekleniyor. Öğrenciler ve velilerin yakın markajında kalan Başkan Üzülmez de böylesi bir organizasyonu başarıyla gerçekleştiren okul idareci ve yöneticilerini tebrik etti. Okul idaresi ve yöneticileri kermese katkı veren öğrenci velileri ve hayırseverlere teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751