ÜZÜLMEZ, ÖZEL ÇOCUKLARIN BAYRAMINI UNUTMADI
 Bayram ziyaretlerinde en anlamlı ziyareti ilçedeki Suadiye Cemal Doğan Rehabilitasyon Merkezi ve Köseköy Rehabilitasyon Merkezi’nde rehabilite edilen vatandaşlara gerçekleştiren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır, belediye meclis üyeleri ve Ak Parti Kartepe İlçe yöneticileri de eşlik etti.

 

Masum misafirler olarak gördüğü Suadiye ve Köseköy’deki kurumlarda rehabilite edilen vatandaşları ziyaret eden Başkan Üzülmez, “Hepimizin bir yakını olabilecek vatandaşlarımızı bu bayram günü yalnız olmadıklarını göstermek istedim. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Bu özel kardeşlerimiz küçük şeylerle de mutlu olunabileceğinin en güzel ve en canlı örnekleridir. Kendilerine şifa ve esenlikler diliyorum” dedi.

 

Başkan Üzülmez, beraberinde getirdiği pastaları hep birlikte neşe içerisinde kestiler. Başkanın hediyeleri ile yüzleri bir kez daha gülen vatandaşlar başkanla tek tek bayramlaştı. Kurumda kalan vatandaşlar başkana şiirler okudu şarkılar söyledi.

 

Kurum yetkililerinin taleplerini de olumlu karşılayan Başkan Üzülmez’e, Suadiye Cemal Doğan Rehabilitasyon Merkezi Kurum Müdürü Mehmet Kars, bu anlamlı ziyareti ve kurum bahçesine kurdurduğu kamelya içinde teşekkür etti.

 

Üzülmez, kurumdaki çocukların isteğini kırmayarak onlarla birlikte öz çekimde yaptı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817