banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

ÜZÜLMEZ, ÖZEL KONUKLARINI MAKAMINDA AĞIRLADI
 Kartepe Belediye Başkanı olduğu günden beri ilçedeki rehabilite merkezlerini de ihmal etmeyen Başkan Hüseyin Üzülmez, kurumda rehabilite edilen engelli vatandaşlarla da bir gönül bağı kurdu. Bu gönül birlikteliğinin en güzel örneklerinden birini de Suadiye Cemal Doğan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde kalan grup ziyareti ile gösterdi.

Kurum Müdürü Mehmet Kars ile Suadiye Sosyal Hizmetler Spor Kulübü Dernek Başkanı İlknur Bektaş’ın nezaretinde engelli öğrenciler başkanı makamında ziyaret etti. Özel durumlarına karşı eğitimlerini aksatmayan ve açık lisede okuyan 3 öğrenci, okullarında elde ettikleri başarılarını başkanla paylaştılar.

Heyet, Başkan Üzülmez’e kuruluşlarındaki arkadaşları ile uğraş atölyelerinde yaptıkları özel hediyelerini de takdim ettiler. Başarılı öğrenciler makamda başkana mini bir konserde verdiler. Kurum müdürü Kars da, “Başkanım kurumumuza gerçekleştirdiğiniz ziyaretlerinizde kurduğunuz iletişim engellileri çok mutlu ediyor. Sizi yanlarında görmek onlara çok iyi geliyor” dedi.

Engellilere yönelik çalışmaları ve kuruluşları için sağladığı hizmetlere de teşekkür eden Kars, “Sosyal projelerimize verdiğiniz destekle engellilerimizin moral ve motivasyonunu yükseltiyorsunuz.  Bizlere verdiğiniz değer için çok teşekkür ederim” dedi. Kars, okullarında dereceye giren öğrencilerin heyecanlarını başkanla paylaşmak istediklerini bu nedenle bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Ziyaretten memnuniyet duyan Başkan Üzülmez de özel konuklarını kitapla ödüllendirdi. Başkan Üzülmez, “Engelli çocuklarımız hepinizin birer evladıdır. Bu düşünce ile her zaman sizlerin yanında olmaya çalışacağım. Toplumsal duyarlılığın oluşturulması adına yerel yönetimler olarak engelli kuruluşlarıyla, derneklerle birlikte el ele gönül gönüle vermeye devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826