ÜZÜLMEZ, PERSONELİNİ MUTLU GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI
 Hafta sonu katıldığı cemiyetlerde yeni yuva kuran gençleri tebrik eden ve “Allah Mesut Etsin” dileğinde bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, belediye çalışanlarının mutluluğuna da ortak oluyor.

 

Kartepe Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü personeli Hasan engin ile ev hanımı eşi Makbule Engin çiftinin Hyundai Fabrikası çalışanı çocukları Semih, Derbent Düğün Salonu’ndaki düğün cemiyeti ardından evliler kervanına katıldı.

 

Ataevler Mahallesi sakinlerinden şoförlük yapan Ahmet ile ev hanımı Havva Kılıçarslan çiftinin zarif kızları Merve ile yeni yuva kuran Semih Engin’in düğün cemiyetine katılan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, çiçeği burnunda çifte “Allah Mesut Etsin” dileklerinde bulundu.

 

Beraberinde başkan yardımcıları Zafer Arat ve Murat Sabri Çakır ile personeli Hasan Engin’i tebrik eden Başkan Üzülmez, gençlere “Mutluluğunuz daim olsun” dilekleri eşliğinde takısını takıp kutladı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817