banner2779
banner2752
banner2750

ÜZÜLMEZ, PİKNİKÇİLERİN KEYFİNE ORTAK OLDU
 Kartepe’de Sapanca Gölü kıyısında bulunan mesire alanı olan Seka Kamp Alanı hafta sonu çevre illerden gelen vatandaşların yoğun ilgisini gören bir alan oldu. Piknik alanını dolduran İSGADER ve Murat 124-131 Fan Club üyelerinin eğlencesine ortak olan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ak Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Ağra, AK Parti Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Karbuz, belediye meclis üyeleri ve Kartepeli muhtarlar piknikçilerle sohbet etti.

                                                            

Piknik alanında geleneksel İSGADER Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kara üyelerinin etkinliğine katılan Başkan Üzülmez ile tanışmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Dernek üyelerinin birbirini yakından tanıma imkanı bulması ve kaynaşmayı pekiştirmesi adına böylesi şenlikte buluşmak için ülkemizin farklı ve doğal güzellikleri ile ön plana çıkmış bir yeri olan Kartepe’yi tercih etmenin ne kadar doğru bir karar olduğunu buraya gelince daha iyi gördük” dedi.

 

Murat 124-131 Fan Club üyeleri de araçları ile geldikleri Kartepe’nin kolay ulaşım ağı yanı sıra doğal güzellikleri ve yeşilin farklı tonlarını göl manzarası eşliğinde yaşadığı için Kartepelileri şanslı gördüklerini ve ilçe halkına imrendiklerini kaydettiler. Başkan Üzülmez de, böylesi etkinlikler için Kartepe’yi tercih eden vatandaşlarla bu güzellikleri paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Seka Kamp Alanı’ndaki piknik güzel havanın etkisiyle kültür buluşması ve farklı kültürlerin kaynaşması adına renkli görüntüler eşliğinde gün boyu sürdü.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751