ÜZÜLMEZ, RİZELİLERLE SUKAY’DA BULUŞTU
 Sivil toplum örgütlerini her zaman önemseyen ve onlarla iş birliğinde olmaya özen gösteren

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, önceki gün Kocaeli Rizeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimini Kartepe Sukay Park Tesisleri’nde konuk etti. Osman Çakır’ın başkanlığını yaptığı dernek yönetimini kahvaltıda ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Üzülmez, “Sanki evine akrabaları gelmişçesine sizleri burada görmekten çok mutlu oldum. Yeni kurulan kadın kolları yönetiminizi de tebrike derken bu güzel buluşmada yer alan her birinize katılımlarınız için teşekkür ederim” dedi.

 

Kartepe’yi memleketine benzeten Başkan Üzülmez, ilçenin çoğunluğunun Karadeniz ve Doğu Karadenizden gelen insanlardan oluştuğunu hatırlattı. Kartepe’nin eşsiz doğal güzelliklerini çeşitli turizm destinasyonlarına dönüştürmeye müsait alanların olduğunu hatırlatan Başkan Üzülmez, “Sahip olduğu değerlerin geniş kitlelerce kullanılması anlamında STK’ların görüşlerine açığız. Ekolojik alanları, dağı ve gölü ile bir çekim merkezi olan Kartepe’nin tanıtımına katkılarınız beklerim” dedi.

 

Böylesi bir alanda bu özellikte bir tesisi de bünyesinde barındıran Kartepe’de yeni yapılanmaları yakından takip ettiklerini belirten Kocaeli Rizeliler Dernek Başkanı Çakır, Başkan Üzülmez’in her zamana yanında olduklarını kaydetti.  Çakır, emin adımlarla yoluna devam eden genç bir ilçe olan Kartepe’nin ve Başkan Üzülmez’in başkanlığındaki yerel yönetimin Kartepe’yi ön plana çıkartacağına inancının tam olduğunu da dile getirdi. Çakır ve yöneticiler de kendilerini böylesi güzel bir ortamda ağırladığı için Başkan Üzülmez’e teşekkür ettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817