Üzülmez, Şampiyonları Kutladı
 Süper amatör kümeye çıkmayı garantileyen Kartepe Belediyespor takımının son maçı öncesi düzenlenen kutlamada şampiyon Kartepe takımları Kartepe Belediyespor ve Derbentspor’u tebrik eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “İlçemize sportif alanda başarılar yaşatan takımlarımızı kutlarım. Gelecek sezonda daha büyük başarılara imza atmanızı canı gönülden bekliyorum” dedi.


Yenimahallespor’dan centilmenlik

Kocaeli 1. Amatör Küme Play-Off’da ligin son hafta maçında İzmit Yenimahallespor ile karşılaşacak Kartepe Belediyespor takımını, rakibin centilmenlik örneği göstermesi sonrası Arslanbey Sahası’nda oynadı. Takımlar maç öncesi taraftarlara pişmaniye ikram ettiler. Belediye Başkanı Üzülmez, hakem triosuna da teşekkür çiçeği ve Kartepe manzaralı saatlerden hediye etti.


Katılım yoğundu

Karşılaşma öncesi süper amatör lige çıkan Kartepe Belediyespor ve Derbentspor takımları için düzenlenen kutlama da Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in yanı sıra Kartepe Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Erol Arutan, Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır, meclis üyeleri, muhtarlar, kulüp başkan ve yöneticileri de hazır bulundu.


Üzülmez tebrik etti

Kartepe’ye değer katan sportif başarıları nedeniyle Kartepe Belediyespor ve Derbentspor Kulüplerinin futbolcuları ve teknik heyetini tebrik eden Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, şampiyon takımlara eşofman takımı hediye etti. Göreve geldikleri ilk yıl içinde Kartepe’nin sportif anlamda elde ettiği başarıların gelecek sezon artarak devam etmesini dileyen Başkan Üzülmez, centilmenlik örneği sergileyen taraftara da verdiği destekten dolayı kutladı.


Galibiyetle perçinleştirdi

Kartepe Belediyespor takımı son maçına “Şimdi Kartepe Zamanı” logolu forma ile çıktı. Mavi Yeşiller ilk yarısı golsüz tamamlanan karşılaşmayı Aykut Şahin ile Ömer Altıntaş’ın 2 şık golü ile son maçını da galibiyetle perçinleştirdi. Karşılaşmadan 3-0’lık skorla tamamlayan Kartepe Beldiyespor Süper Amatör Lige yakışan bir skorla geçti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817